Descopera serviciile majaro.

Consultanta si comercializare

Lasa alegerea echipamentelor pe mana specialistilor majaro, prin serviciul de consultanta in selectarea si implementare a solutiilor hardware si software. Cele mai bune preturi si cele mai bune oferte de la producatori de top.

Consultanta si comercializare echipamente

Personalul calificat Majaro iti studiaza nevoile, iar pe baza lor, iti alcatuiesc cea mai buna oferta pentru a le acoperi. Asta inseamna costuri reduse prin eliminarea echipamentelor supra-performante sau inutile din cadrul companiei tale. Suntem mandri sa iti oferim o gama variata si bogata de echipamente, de la o multitudine de producatori. Orice ai avea nevoie, Majaro este aici pentru tine, oferindu-ti atat produse premium, cat si produse low-cost, pentru toate necesitatile tale.

Solutii de securitate si supraveghere video

Protejeaza mediul in care locuiesti sau iti dezvolti activitatea cu solutiile de securitate si supraveghere majaro.

Solutiile de securitate si supraveghere video Majaro

Solutiile de securitate si supraveghere video iti asigura o prezenta constanta, chiar si atunci cand nu esti prezent fizic. Specialistii Majaro analizeaza si concep o retea optima pentru supraveghere, eliminand unghiurile moarte si asigurand cea mai buna acoperire pentru tine si afacerea ta.

Control acces si pontaj

Fii mereu in siguranta si in control. Alege solutiile complete de control acces si pontaj majaro.

Control acces si pontaj

Optimizate si gandite pentru cerintele tale, solutiile de control acces si pontaj Majaro inseamna un grad ridicat de securitate. Fii mereu in siguranta, controland accesul in zonele determinate si tine evidenta in modul perfect.

Design & Website Development

Logo, branding, design pentru pliante, sau chiar un website complet. Suntem bucurosi sa iti oferim toate aceste servicii in parteneriat cu Alexander S. .

Frumusetea simplitatii.

Un design atragator si memorabil pentru orice situatie. Majaro are placerea de a iti oferi servicii de design sau web development in colaborare cu Alexander S. . Logo, branding, flyere, postere, design pentru aplicatii, design pentru website-uri sau chiar un website complet. Toate le gasesti la majaro.

Servicii de intretinere

Asigura-te ca totul merge struna prin serviciile de intretinere si optimizare post-implementare majaro.

Serviicile de intretinere si optimizare post-implementare

Prin serviciile de intretinere si optimizare post-implementare, ai garantia ca toate echipamentele tale functioneaza in parametrii optimi si astfel, te bucuri de cea mai buna performanta a lor. Personalul Majaro, este mereu pregatit sa iti ofere o mana de ajutor.

Parerile clientilor

Majaro m-a ajutat sa economisesc aproximativ 25% prin recomandarea unor echipamente mai potrivite afacerii mele. Recomand cu incredere!
Marcel G.
Manager
Corecti, simpatici si punctuali. Sunt foarte fericita ca am ales o colaborare cu Alexander S. prin Majaro pentru design si dezvoltarea unui website.
Andra P.
Comerciant
Cele mai bune preturi pentru sisteme de supraveghere. Sunt genul care cere oferte de peste tot si apoi alege raportul calitate pret. Sunt foarte multumit!
Bogdan P.
Persoana fizica
Inchide Meniul